Welke betaalmethodes accepteert NADICI?

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Je kunt bij NADICI met verschillende betaalmethodes betalen. Je hebt de keuze uit o.a.: iDeal, Mastercard en PayPal.

Hoe kan ik bestellen?

Heb je een NADICI item gevonden die je heel graag wilt hebben? Leuk! Selecteer nu een kleur en/of maat en klik op ‘in shoppingbag’. Je kunt ondertussen verder shoppen. Let op: alle items in je shoppingbag worden niet voor je gereserveerd. Ben je uitgeshopt? Dan is het nu tijd om je bestelling af te ronden. Klik op het icoontje ‘shopping bag’ rechtsboven. Klik vervolgens op ‘Ga door naar afrekenen’ en je kunt je bestelling afronden.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Helaas belanden mailtjes van orderbevestigingen en creditmemo’s nog weleens in je ongewenste mail/spambox. Had je daar al gekeken?

Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uit gaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen en je deze de volgende werkdag ontvangt m.u.v. zondag -en feestdagen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via info@nadici.com Dan kijken we het even voor je na! Het ordernummer kun je vinden bij de omschrijving op je afschrift en begint met 000..

Komen uitverkochte items nog terug in de webshop?

Wat vervelend dat het gewenste item momenteel niet op voorraad is. We doen ons best om uitverkochte items zo snel mogelijk bij te bestellen. We raden je aan om je aan te melden voor het ‘restock alert’ naast het desbetreffende item. Wanneer het item dan weer is aangevuld krijg je van ons automatisch een mailtje! Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen.

Kan ik items reserveren?

Het is bij ons helaas niet mogelijk om items te reserveren. Hoe graag wij al onze klanten zo goed mogelijk willen helpen en gelukkig willen maken, is dit een aanvraag waar wij niet aan kunnen voldoen. Wees er dus altijd zo snel mogelijk bij, zo loop je nooit jouw NADICI item mis!