Wat zijn de levertijden?

De levertijden zijn rond de 14 a 24 werkdagen. Wij doen ons uiterste best om dit te verbeteren.

Wat zijn de bezorgkosten?


Elke bestelling wordt gratis bezorgd in Nederland! Mocht er iets niet goed zijn, zijn de retourkosten wel op eigen kosten.

Hoe kan ik iets retourneren?

Is het item toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer! Uiteraard kun je het, op eigen kosten, terugsturen naar ons en verwerken wij jouw retour zo snel mogelijk. Retouren worden binnen 7 werkdagen na aankomst bij ons verwerkt. Je krijgt op het moment van verwerken een mailtje met een creditnota en op hetzelfde moment wordt het geld in ons betaalsysteem teruggezet. Het geld wordt binnen 2 dagen na ontvangst van de creditnota op de door jou gebruikte betaalmethode teruggestort of aangepast. . Het is helaas voor ons administratief onmogelijk om iedereen ervan op de hoogte te brengen wanneer wij hun retourzending hebben ontvangen, maar dit kun je zelf ook nakijken via je track & trace code die je hebt ontvangen met het retour zenden.

Wat moet ik doen als ik een item uit mijn bestelling mis?

Het kan helaas voorkomen dat er iets is misgegaan met het verwerken van jouw bestelling. Dat spijt ons. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan per mail naar info@nadici.com Onze klantenservice neemt binnen 24 uur je bericht in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!

Wat moet ik doen als ik een verkeerd item heb ontvangen?


Het kan helaas voorkomen dat er iets is misgegaan met het verwerken van jouw bestelling. Dat spijt ons. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan per mail naar nadici.com. Ook vragen we om foto’s mee te sturen van het defect van het foutieve item en van de barcode die op het label staat van het foutieve item. Onze klantenservice neemt binnen 24 uur je bericht in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!

Hoe werkt mijn terugbetaling?

Je ontvangt je aankoopbedrag terug op dezelfde manier als de betaling.
Retouren worden binnen 7 werkdagen na aankomst bij ons verwerkt. Je krijgt op dat moment een mailtje met een creditnota en op hetzelfde moment wordt het geld in ons betaalsysteem teruggezet. Het geld wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van de creditnota op je rekening terugstort. Het is helaas voor ons administratief onmogelijk om iedereen ervan op de hoogte te brengen wanneer wij hun retourzending hebben ontvangen, maar dit kun je zelf ook nakijken via je gekregen track & trace code.

Indien het langer dan 7 werkdagen geleden is dat het pakketje bij ons is aangekomen, mail onze klantenservice dan op info@nadici.com met als bijlage je postNL track & trace bonnetje als foto of scan. Gelieve ook je ordernummer te vermelden in de mail!